Мај | Trendseteri
Menu

Tag: Мај

Хороскоп за месец мај

1923
Љубовен хороскоп за месец мај   Поважни планетарни промени за овој месец: Млада Месечина на 15ти. Полна Месечина на…

Месец на биковите

1795
Хороскоп за месецот на биковите   Ова е непокорна волја. Ова е неуморна волја. И ова не е тврдоглавост.…

Риби

1095
Љубовен хороскоп за Риби – мај   Вечните трагачи по љубовта овој месец ги очекуваат потешкотии во комуникација со…

Водолија

1388
Љубовен хороскоп за Водолија – мај   Водолиите овој месец ги очекуваат возбудливи патувања, како и возбудливи емотивни познанства…

Јарец

1411
Љубовен хороскоп за Јарец – мај   Остроумните и секогаш стабилни Јарци, овој месец ќе бидат поактивни од било…

Стрелец

1054
Љубовен хороскоп за Стрелец – мај   За Стрелците од голема важност ќе бидат контактите кои преку професионални ангажмани…

Скорпија

1107
Љубовен хороскоп за Скорпија – мај   Скорпиите исто како и Биковите ќе може да се пофалат со богат…

Вага

1090
Љубовен хороскоп за Вага – мај   За Вагите, иако вечно гладни за љубов, овој месец ќе помине мирно…

Девица

1506
Љубовен хороскоп Девица – мај   Вечно претпазливите Девици овој месец ги очекуваат возбудливи емотивни и сексуални искуства. Сѐ…

Лав

1160
Љубовен хороскоп за Лав – мај   За Лавовите – оние кои се тука, емотивните односи ќе бидат интензивни…