Стрелец | Trendseteri
Menu

Стрелец

Љубовен хороскоп за Стрелец – мај

 

За Стрелците од голема важност ќе бидат контактите кои преку професионални ангажмани ги стекнуваат. Стрелците родени во втората и третата декада ќе уживаат речиси цел месец благодарение на патешествието на Венера низ нивното поле на партнерски односи. Квалитетни нови познанства, како и продлабочување на веќе постоечките. Фазата на младата Месечина (15ти) во вашето поле на работа, но и во близина на полето на партнерски односи, ви носи расчистување на неразјаснетите емотивни околности под кои се наоѓате веќе подолго време. Последната недела од месецот не е поволна за носење на конечни одлуки поврзани со вашиот емотивен живот.

Поволни датуми: 14,15,24 и 25.
Неповолни датуми: 10,11,27 и 28.

ВРАТИ СЕ НА ПРЕГЛЕД  – ХОРОСКОП