Скорпија | Trendseteri
Menu

Скорпија

Љубовен хороскоп за Скорпија – мај

 

Скорпиите исто како и Биковите ќе може да се пофалат со богат и интензивен емотивен живот. Токму овој месец им носи на страствените Скорпии возбудливи доживувања, изобилство од нови познанства, како и ужување во веќе постоечките. За родените во првата декада, значаен ќе бидет периодот во Мај од 13ти до 17ти, бидејќи тогаш овие претставници ќе донесат значајни одлуки поврзани со партнерите со кои во момнтот имаат заеднички планови. Оние, пак, чии емотивни врски се нестабилни, би било добро да почекаат после 15ти јули да г дефинираат односите, бидејќи претходно ќе биде исклучително неповолен период за проблеми од таа природа. Фазата на младата Месечина после 15ти носи на повидок нови емотивни приказни, како и зацврстување на веќе постоечките.

Поволни датуми: 1,2,27 и 28.
Неповолни датуми: 7,8,20 и 21.

ВРАТИ СЕ НА ПРЕГЛЕД  – ХОРОСКОП