Лав | Trendseteri
Menu

Лав

Љубовен хороскоп за Лав – мај

 

За Лавовите – оние кои се тука, емотивните односи ќе бидат интензивни во познанствата преку работа, како и со соработници кои ги познаваат веќе неколку месеци. Помлада, или, пак, мадолика личност ќе ви донесе радост и емоции на кои сте заборавиле поради работните обврски. Полната Месечина овој месец ќе биде токму во вашето поле на емотивни врски, па затоа очекувајте интензивирање на веќе постоечките познанства, како и возбудливи нови познанства. Оние кои подолго време се во недефинирана врска, на крајот од овој и првите десет дена од следниот месец, ќе бидат во фаза во која ќе донесат конечни одлуки.

Поволни датуми: 7,8,20 и 21.
Неповолни датуми: 14,15,27 и 28.

ВРАТИ СЕ НА ПРЕГЛЕД  – ХОРОСКОП