Бела ролка | Trendseteri
Menu

Бела ролка

Идеи како да ја носите белата ролка


Неоспорен факт е дека црната ролка е модерна секогаш кога ќе застуди, но оваа година обидете се со контраст – бела ролка.

Белите ролки почнуваат да доминираат во модниот свет, без оглед на тоа дали се тесни или широки, тенки од растеглив материјал или во облик на плетен џемпер.

Доволно е на себе да имате пар фармерки и впечатливи чизми, за да создадете модна комбинација која ќе ја вклучува и белата ролка.

Може да ја комбинирате со сите бои и нијанси, а не ги исклучуваме и комплетно белите зимски комбинации.

Неколку идеи како да го носите модниот класик ролка во бела боја: