Маркетинг | Trendseteri
Menu

Маркетинг

Информации

 

Trendseteri.com / Trendseteri.mk


Со повеќе од 1.2 милиони прегледи (views) и над 1 милион уникатни читатели (visitors) според Google Analytics, „Trendseteri.com“ е одлично етаблирана веб страница на Македонскиот медиумски пазар.


Исто така сме застапени на сите социјалните мрежи
Facebook: 26.000+ следбеници
Instagram: 2.000+ следбеници

 

Нудиме комплетни решенија за рекламирање на вашиот производ. Банери, изработка на банери, креирање маркетинг кампања, излегување на терен, фотографирање, пишување промотивни ПР текстови, документирање на вашиот производ со интервјуа, фотосесии и спонзорирани објави на социјалните мрежи.

 

Понуда на банери

 

Нудиме 7 различни позиции за објавување банери

 

Банер бр. 1

Големина 728 х 90 (Leaderboard)
или 468 х 60 (Full Banner)
Емитуван на сите страници

 

Банер бр. 2

Големина 300 х 250 (Medium Rectangle)
Емитуван на сите страници

 

Банер бр. 3

Големина 728 х 90 (Leaderboard)
Емитуван на главна/влезна страница

 

Банер бр. 4

Големина 300 х 250 (Medium Rectangle)
Емитуван на сите страници

 

Банер бр. 5

Големина 728 х 90 (Leaderboard)
Емитуван на почеток на сите објави/статуси

 

Банер бр. 6 (препорачано)

Големина 728 х 90 (Leaderboard)
Емитуван со текст и објава кој 

се совпаѓа со темата на објавата
Загарантирани 20 000 + прегледи

 

Банер бр. 1+

Брендирање на страничниот простор во целост

 

Банерите на позициите 1, 2 и 4 се прикажуваат на насловната и на сите останати страници на порталот, додека банерот на позицијата 3 се прикажува само во рамки на објавите, односно во горната третина на почетната страница.

Банерот на позицијата 5 се прикажува во рамки на текстовите, односно горе, пред почетокот на секој текст.

Банерот на позицијата 6 се прикажува во секој текст како дел од текстот, доколку содржината на текстот се совпаѓа со рекламата на банерот. Исто така гарантираме минимум 20.000 прегледи во времето на закупот на објава со банер број 6.

На позициите 2 и 4 постои можност за поставување на ротирачки, односно позиционирање на повеќе ваши банери.

Рекламниот простор 1+ е фиксен и се прикажува на насловната и на сите останати страници на порталот.

 

ПР текст (промотивна објава/статус)

Промотивен текст е вид на промоција која подразбира нарачана статија наменета за информирање, промоција на одреден настан, компанија, личност, производ, соопштенија, награди. Статијата може да содржи текст, фотографии и видео.

 

Дополнителни маркетинг услуги

Излегување на терен, фотографирање, пишување промотивни ПР текстови, изработка на банери, креирање маркетинг кампања.

 

 

За контакт со нашата маркетинг служба, кликнете тука