Вага | Trendseteri
Menu

Вага

Љубовен хороскоп за Вага – мај

 

За Вагите, иако вечно гладни за љубов, овој месец ќе помине мирно без некои поголеми осцилации во настаните. Голем дел од Вагите имаа можност пред крајот од минатиот месец да обноват контакт со личност од минатото или да ги доведат во стабилна состојба односите кои им беа поприлично заплеткани изминативе 3 месеци. Фазите на млада и на полна Месечина ќе бидат точки на пресвртница во овој месец за оние Ваги чии односи не се дефинирани. Истовремено овој период носи можности за нови познанства за слободните преставници на овој знак. Главно, овие претставници ќе бидат повеќе посветени на домашната атмосфера, како и професионалниот ангажман кој буквално ќе ги затвори дома.

Поволни датуми: 4,5,25 и 26.
Неповолни датуми: 12,13,18 и 19.

ВРАТИ СЕ НА ПРЕГЛЕД  – ХОРОСКОП