Риби | Trendseteri
Menu

Риби

Љубовен хороскоп за Риби – мај

 

Вечните трагачи по љубовта овој месец ги очекуваат потешкотии во комуникација со оние кои секојдневно ги опкружуваат. Тензичната енрергија со која влегуваат во овој месец, ќе стивне во втората половина од мај. Меѓутоа, Рибите, чии односи не се стабилни, ќе бидат принудени да ги решат против своја воља потешкотиите со кои вообичаено избегнуваат да се соочат. Првите десет дена ќе бидат стабилни за сонливите Риби, но затоа последните недела дена ги очекува пресвртница чиј исход ќе зависи исклучиво од свесноста со која ги носат одлуките. Внимавајте на средината од овој месец на информациите кои блиските пријатели ви ги споделуваат. Голема е веројатноста да не се целосни и точни, а сепак може да внесат немир во емотивните односи во кои сте инволвирани.

Поволни датуми: 10,11,27 и 28.
Неповолни датуми: 1,3,30 и 31.

ВРАТИ СЕ НА ПРЕГЛЕД  – ХОРОСКОП