Валерија Преспаноска | Trendseteri
Menu

Валерија Преспаноска

Трендсетерка со стил

 

Прилеп е град кој изобилува со прекрасни и стилски девојки, а доказ за тоа е и младата Валерија Преспаноска. Млада и талентирана девојка која работи како инфлуенсерка и својата креативност ја пренесува преку фотографии на социјалните мрежи, а најактивна е на Инстаграм каде има 16 000 следачи.

Валерија својата убавина, темен тен и изразено светли очи не може да остави никого рамнодушен, а нејзиниот сенс за мода и уникатен стил е она што најмногу не фасцинира. Трендсетерка со стил!