Ромео и Јулија - DNK feat Irie Scratch | Trendseteri
Menu

Ромео и Јулија – DNK feat Irie Scratch

Нешто ново – Нешто убаво


Објавена новата песна на ДНК и Irie Scratch. Нема потреба од многу објаснување. Спотот е прикаска за себе во кој ги гледаме Перо Антич, Александра Трпеска, Бојана Нушкова, Александра Накова, Емилија Розман и Latin Prince. Погледнете!