Песните на Дуо Трио - момците од К-15 | Trendseteri
Menu

Песните на Дуо Трио – момците од К-15

Сите песни на Дуо Трио кои своевремено беа големи хитови

“Шуруп”, “Градинарот”, “Ногу љубам да веслам”, “Целофан”… беа само дел од песните на “Дуо Трио” или момците од К-15, кои своевремено беа големи хитови. Да се потсетиме на Цацко Конопишки, Тошо Малерот, Миле Паника и на нивните хитови кои сигурно ќе ви разбудат прекрасни спомени. К-15, едни и единствени!

Дуо Трио – Шуруп

Дуо Трио – Ева

Дуо Трио – Статива

Дуо Трио – Бурек

Дуо Трио – Дедо Мраз од Коњари

Дуо Трио – Градинарот

Дуо Трио – Новогодишна општонародна

Дуо Трио – Целофан

Дуо Трио – Ногу љубам на веслам

Дуо Трио – Химна

Дуо Трио – Опрости, извини

Дуо Трио – Приспивна

Дуо Трио – Билјана сајла немаше

Дуо Трио – О дадада на радоста

Дуо Трио – Килибарна лисица

Дуо Трио – Шалтер

Дуо Трио – Целулит

Дуо Трио – Гибаница

Дуо Трио – Еко песна

Дуо Трио – Кожна пура

Дуо Трио – Дечки валцер

Дуо Трио – За Бадев

Дуо Трио – После дождот

Дуо Трио – Made in