Meto Di Flash - Те чекам | Trendseteri
Menu

Meto Di Flash – Те чекам

Конечно се најде пејач кој го враќа „нашиот“ фанк од 90ите во Македонија

 

После многу години се најде музичар кој го враќа шмекот на македонската поп/фанк музика од 90ите. 

По успехот од неговиот прв сингл „Да не е млако“, Мето Ди Флеш го објави вториот сингл „Те чекам“ и се надеваме дека ќе слушаме и во иднина уште многу нови хитови од него.

А сега уживајте во „Те чекам“, додека „чекаме“ нареден хит!