Двата фустани кои годинава открија премногу гола кожа на Кански фестивал | Trendseteri
Menu

Двата фустани кои годинава открија премногу гола кожа на Кански фестивал

Дали овие разголени фустани ги преминаа границите на елеганција и пристојност на Кански фестивал?


34 годишната „Izabel Goulart“ е позната по љубовта кон разголените фустани и покажување на своето голо тело. Оваа година на Кански, рака под рака, ѝ се придружи и моделот „Ngoc Trinh“ од Виетнам.

Убавиците од Бразил и Виетнам дефинитивно беа меѓу најразголените досега, под чии црни фустани се гледаше речиси сè.

Високиот страничен шлиц на „Izabel“ очигледно е дека не трпи долна облека, додека проѕирниот фустан на „Ngoc“ ја откри црната танга под него.

Проценте сами дали ги преминаа границите