Brunch @ Four | Trendseteri
Menu

Brunch @ Four

 

За прв пат во Македонија со понуда на „Brunch“

 

Во многу држави во светот, рестораните во недела ја имаат понудата на „Brunch“. Тоа е периодот во неделното предпладне за кој угостителите не можеле да го наречат појадок ниту ручек, бидејќи било предоцна за појадок, но рано за ручек. Се создал зборот „Brunch“. Кованица од Breakefast и Lunch. Тоа е оброк најчесто понуден во форма слично на шведска маса, најчесто  во периодот од 9 часот наутро до 13 часот на пладне во недела.

Во прекрасен амбиент со пристапни цени за цела фамилија за прв пат во Македонија овај вид на оброк го нуди ресторанот „FOUR“ во „Park Hotel & Spa“ во Скопје секоја недела до 13 часот.

Повелете на првиот Brunch во недела на 04. Март во FOUR

Започнете го денот со вкусен оброк.
Резервации на 02 5 51 51 73 или на FOUR