Park Hotel | Trendseteri
Menu

Tag: Park Hotel

Три години Parkland Hospitality…

4389
По повод годишнината, донација за поддршка и промоција на културна-уметничката сцена во Македонија Во присуство на стотици гости, пријатели,…

Brunch @ Four

2681
  За прв пат во Македонија со понуда на „Brunch“   Во многу држави во светот, рестораните во недела…

Park Hotel & Spa…

3138
Отварање на најголемата тераса во градот   Park Hotel & Spa, кој се наоѓа во градскиот парк веднаш поред кејот…

„REKA“ поред река

3242
  Неодолива понуда за љубителите на Мохито   Место, каде што се завршува денот со убаво друштво на убава…