Познатите ѕвезди: Некогаш и сега | Trendseteri
Menu

Познатите ѕвезди: Некогаш и сега

Во светот на познатите

Тие денес заработуваат милиони и целиот свет знае за нив. Познати по нивниот беспрекорен изглед и животен стил за кои веруваме дека макар еднаш во животот сте посакале да ги имате. Да бидете во нивна кожа. 

Познатиот фотограф Аrd Gelinck има направено интересна галерија, одличен фотошоп со кои ја доловува вистинската слика за тоа како познатите изгледале некогаш и како изгледаат сега.

Овие примери можат да послужат како доказ дека парите и тоа како играат голема улога во изгледот, во стилот. Доказ дека сè се учи. Дека секој може да направи позитивна промена, да ја направи најдобрата верзија од себе.