Книгата на инстаграм-ерата на Ријана | Trendseteri
Menu

Книгата на инстаграм-ерата на Ријана

Ријана на вистински начин ја испромовира нејзината биографија

На промоцијата на својата биографска книга, Ријана се разголе во досега најпредизвикувачко издание. 

Опкружена со црвени и розови цвеќиња и украсена само со малку накит, пејачката испрати порака до своите обожаватели да ја купат нејзината книга.

Во книгата, која е испечатена на 504 страници, има над 1000 фотографии кои со себе носат важни приказни од животот на популарната пејачка. Интересен е и фактот што книгата тежи 7 килограми, “висока” околу 40 сантиметри, па некои ја нарекоа и книгата за “Инстаграм ерата”.

Во книгата, која е испечатена на 504 страници, има над 1000 фотографии кои со себе носат важни приказни од животот на популарната пеачка. Интересен е и фактот што книгата тежи дури 7 килограми и “висока” околу 40 сантиментри, па некои ја нарекоа и книгата за “Инстаграм ерата”