DejaVu Capitol Mall | Trendseteri
Menu

DejaVu Capitol Mall

DejaVu – лидер во гастрономијата во Македонија

 

DejaVu е еден од најпрепознатливите брендови во гастрономијата во Македонија. Поред исклучително добра храна, DejaVu нуди одлична атмосфера за релаксирано кафе и сладолед. Во доменот на храната треба да се даде акцент на медитеранската храна. Богат избор на секојдневно свежа риба и морски плодови како што ретко ги нуди ресторан во Македонија.
Исто така е DejaVU познат и лидер во петочните т.н. афтерворк журки. Со богат репертвар на мегаѕвезди, афтерворк журките станаа цел на љубители од цела Македонија.
Збогатена е исто така и понудата со новоотворениот детски парк Dreamland, кој е безплатен и нуди за најмалите гости огромно задоволство, а за нивните родители релаксиран престој.