Мотивација | Trendseteri
Menu

Tag: Мотивација

Тајните на привлечноста, тајните…

30566
Тајните на привлечноста, тајните за успехот: Како зрачиш, така и привлекуваш!   Законот за привлечност гласи: нема граници што…

Двејн “The Rock” Џонсон

6655
Тајните на успехот на “Карпата”   Од играч на американски фудбал, кечер, па до најплатениот актер во Холивуд, Двејн…

Најголемите пречки кон успехот…

3070
Избришете го вашето ‘ама’   Колкупати твоето ‘ама’ станало пречка за твоите сништа? ‘Сакам да вежбам, ама многу сум…

Како Џеф Безос станал…

5910
Џеф Безос – сопственикот на “Amazon.com” Џеф Безос е американски претприемач, основач и извршен директор на компанијата за трговски…

Ова е најдобрата книга…

3325
Многумина често го поставуваат ова прашање: "Која е најдобрата книга што треба да ја прочитам"? Одговорот на ова прашање…

Нема ризик кога си…

5120
Стив Џобс и Стив Вознијак ја основале компанијата Епл во своите дваесетти години и тие тврдат дека немале ништо…

Учете од најуспешните

3139
Учете од вистинските лидери. Тајните на сериозно успешни луѓе Успехот… Само на Амазон можете да пронајдете повеќе од 30…

Зошто не треба да…

5739
Неколку факти зошто не треба да ви е битно туѓото мислење   Често заради страв или несигурност „што другите…

Овие работи треба да…

3374
За да бидете по опуштени и среќни, потребно е да започнете со напуштање на одредени работи од вашето минато…

Убавицата и ѕверот

8201
Бајка која крие важна животна лекција   Оваа бајка може да не научи многу за некои делови од себе…