Спортски, а секси - Љупка со нова фотосесија | Trendseteri
Menu

Спортски, а секси – Љупка Митрова со нова фотосесија

Спортски, а секси – Љупка Митрова со нова фотосесија

 

Љупка Митрова е една од најзгодните и најпознатите модели во Македонија, а доказ за тоа е нејзината последна фотосесија за познатиот дански бренд за спортка опрема “Stronger”.

Новите фотографии се дело на младиот и талентиран фотограф Георги Кончалиев.

Како што може и сами да забележите, Љупка изгледа посекси од било кога.