DejaVu - Предновогодишна програма | Trendseteri
Menu

DejaVu – Предновогодишна програма

Предновогодишна програма и понуда

 

Почитувани пријатели,

Во пресрет на месец декември и сезоната на празници, би сакале да Ве запознаеме со нашите предновогодишни понуди, идеални за организирање на Вашите корпоративни забави

Наздравете во знак на идните предизвици!

DéjàVu Capitol Mall Ви гарантира одлична забава во исклучителен амбиент, врвна услуга, највалитетна храна и пијалок со избор од две различни менија и можност да формираме мени според вашите желби и потреби ..

Наградете ги и вие вашите соработници и колеги a oрганизацијата препуштете им ја на искусните од тимот на DéjàVu

За информации и закажување јавете се на телефонскиот број – 076/304009

? 21.12 – Amadeus Band (17:00)after work
Energy Band (20:30)
? 28.12 – Katarina Grujić (17:00)after work
Energy Band. (20:30)