Карневалот во Рио де Женеиро | Trendseteri
Menu

Карневалот во Рио де Женеиро

Забава, танцови и уживање

 

Во тек е најголемиот, најлудиот и највеселиот спектакл во светот – карневалот во Рио де Женеиро, Бразил. Шест дена непрекинато славење. Во престолнината на самбата се се сведува на забава, позитивна енергија и раскошни костими.

Карневалот ќе трае до 26 февруари.