За Нова Година само најдоброто! | Trendseteri
Menu

За Нова Година само најдоброто!

Дочек на Новата 2018та Година

 

Незаборавна забава заедно со нашите, спектакуларните… Blanca Band & DJ Zdravko.
Влез по лице 500 ден, храна и пијалок по редовни цени.
Почеток 21:30 часот.
Резервации на тел. 076 304 009 ; 078 242 536.

Magijata zapocna…

Posted by DejaVu Capitol Mall on Dienstag, 28. November 2017