Дочек на нова година | Trendseteri
Menu

Размусливате каде за Нова Година – еве ја понудата на „DejaVu“

 

Каде за Нова Година?  …во DejaVu!

 

Незаборавна забава заедно со нашите, спектакуларните… BLANCA BAND & DJ ZDRAVKO.
Влез по особа 500 den, храна и пијалок по редовни цени
Почеток 21:30 часот.
Резервации на тел. 076 304 009 ; 078 242 536.