Еве како беше на „Министарке“ во „DejaVu“ | Trendseteri
Menu

Еве како беше на журката на „Министарке“

Еве како беше на петочната AfterWork забава со „Министарке“ во DejaVu

 

Девојките од Министирка со одлочен настап ја загреаа атмосферата во DejaVu. Како што изјавија гостите, една од најдобрите AfterWork забави досега.

 

Фото- Сафет и Боби