Fiat 500X Cross - Иднината добива облик | Trendseteri
Menu

Иднината добива облик


Автомобил кој го обожаваат сите „Трендсетери“


Прекрасен е однадвор и удобен однатре. Да се избере најдобриот профил на 500X не е лесно. Подновена внатрешност со детали во техно кожа на седиштата, соодветна боја на каросеријата, командната табла и единственото 500 ЛОГО како потпис на уметникот на неговото ремек дело. Сите материјали и сите прилагодувања се направени за да го понудат најдобриот стил.

Светот напредува, возењето исто така. Новиот 500X ви ги носи најиновативните придобивки за активна безбедност. Lane Assist (Сигнал за преминување на белата линија) и најновиот Traffic Sign Recognition (Препознавање на сообраќајните знаци) и Speed Advisor (Препорака за брзина) функции кои се во стандардна опрема на сите верзии. Овие функции го препознаваат ограничувањето на брзината и ви дозволуваат да ја поставите вашата брзина со едноставно кликнување на соодветното копче за безгрижно да возите според правилата.

Обожаватели на овој модел кај нас се пред сè дамите со вкус и воедно вистинските „Трендсетерки“

За повеќе информации и детаљи за овој трендсетерски автомобил, погледнете ја страницата на Fiat.mk