DNK на Winterland | Trendseteri
Menu

DNK на Winterland

На температури под нула DNK дуото го загреаа плоштадот во Скопје

 

Дечките од RnB дуото DNK со јавен настап на скопскиот плоштад на Winterland. 

Температурата под нула не ги спречи илијадници љубители на греано вино, новогодипна атмосвери и фанови на дечките од DNK т.е. Владимир – Панчо – Блажев и Андреј Ѓорѓиeски да се присутни и оваа вечер на Winterland. 

Фановите во хор ги следеа песните на најпознатото македонско дуо.

Погледнете како беше