Dino MFU со одличен настап | Trendseteri
Menu

Dino MFU со одличен настап

Штип предвремено ја прослави „Нова Година“

 

Минатата сабота во Coffee Lab гостуваше грчкиот DJ – Dino MFU, кој направи феноменална забава. 

Организаторите дополнително со пропраптни ефекти ја вжештија атмосферата како за дочек за Нова Година.

Од нас едно големо браво и препорака за задолжителна посета на една од забавите на Coffee Lab.

 

Погледнете како беше
(ГАЛЕРИЈА)