Роденденска забава на Cuba Libre - Охрид | Trendseteri
Menu

17 години Cuba Libre

Роденденска забава на Cuba Libre – Охрид

 

17 години успешна приказна. 17 години најпријатното место на охридското крајбрежје. Cuba Libre – Охрид го прослави својот 17ти роденден како што беше очекувано. Со голем број на гости, убава музика, танц и феноменално време.

Cuba Libre со успешното работење докажува дека има Охрид потенцјал да биде туристичка дестинација не само од културен туку и од забвен карактер. Cuba Libre  е репер, како треба да работи угостителството не само во Охрид, туку и ширум Македонија.

Незаборавени журки со жива музика од Куба. Танц, на кој се приклучуваат голем број од гостите го прават овај локал посебен. Со роденденската забава започна и летната сезона на Cuba Libre.

Не ја пропуштајте приликата да го посетите Cuba Libre при вашиот престој во Охрид. Ќе имате незаборавни моменти со вашите пријатели во пријатен амбјент и прекрасна забава.

Погледнете како беше на роденденската забава
Photo & Video: Stojan Stojanovski – 2sstudio

Cuba Libre Promo Video (video by www.2sstudio.mk)

17 Години Куба Либре 17 Years Cuba LibreVideo by 2S Studio / Stojan Stojanovski

Posted by Cuba Libre Beach on Freitag, 9. Juni 2017