Ohrid | Trendseteri
Menu

Tag: Ohrid

Pool Party – Golden…

1846
Најпознатата и најдобрата журка во „Park Golden Beach“ – Охрид   Најдобрата т.н. „Pool Party“ во Македонија може да…

Брена во Охрид

2451
  Лепа Брена со голем концерт на плжата Градиште во Охрид   На 29 јули на плажата Градиште II…

17 години Cuba Libre

4002
Роденденска забава на Cuba Libre – Охрид   17 години успешна приказна. 17 години најпријатното место на охридското крајбрежје.…

Cuba Libre – Ohrid

3881
Cuba Libre не е само коктел, туку најубавата понуда на охридското крајбежие   Cuba Libre е веќе 16 години…