Амар Гиле два дена ги забавуваше гостите во „DejaVu“ | Trendseteri
Menu

Галерија-Амар Гиле два дена ги забавуваше гостите во „DejaVu“

Амар Гиле два дена ги забавуваше гостите во „DejaVu“

 

Победникот на шоуто „Звездите на Гранд“ Амар Гиле во петокот и саботата ги забавуваше  гостите во „DejaVu“. Амар со неговиот фантастичен глас ја заокружи 2016 година со свирките во живо во популарниот кафе-ресторан.

Фото-Боби и Сафет