Кралот на брзата храна | Trendseteri
Menu

Кралот на брзата храна

Кралот на плескавиците со ресторан во Македонскиот Бисер

 

Имено, Горан Драгошановиќ, попознат како „Вили“ Крал на плескавиците отвара ресторанТ во Охрид. На една од најатрактвините локации на охридското крајбрежје во Пештани, националниот ресторанТ „Вили“ ќе започне со работа на 1ви Јуни, во 19 часот. Сопственикот најавува многу изненадувања, а за забавата ќе се погрижи Анета и групата Молика.

Photo: SAV Production