Утринско кафе и нова фризура! | Trendseteri
Menu

Утринско кафе и нова фризура!


Уживајте во утринското кафе во салонот „Popeye“- Порта Влае

 

Во необичниот фризерски салон, има повеќе од класично кратење на вашата коса. Покрај тоа што ви се нуди долгогодишно искуство за вашата коса од страна на тимот на „Popeye“, вие добивате и многубројни додатни третмани. 

Од сега можете да уживате во утринското кафе во салонот „Popeye“- Порта Влае, додека трае вашиот третман. Без оглед дали станува збор за нова фризура, маска за лице или потскратување на брадата.

Тимот на „Popeye“ ве очекува секое утро од 9 часот со утринско кафе