Popeye | Trendseteri
Menu

Tag: Popeye

Фризерски салон – Popeye

5912
И во време на карантин треба да се зачува стилот   Пандемијата сите нè погодува, шти не значи дека…

Утринско кафе и нова…

2946
Уживајте во утринското кафе во салонот „Popeye“- Порта Влае   Во необичниот фризерски салон, има повеќе од класично кратење…

Понуда на која не…

3220
За да ве паметат и по матурската забава Real men go to real Barber! Фризерските салони на „Popeye“ со…

Бесплатно шишање

2439
Свечано отварање со гратис шишање и коктел Покана за присуство на свечено отварање20 ти март среда во 17 часот…

Гратис шишање

6685
Бесплатно шишање за сите! Не е шега! Во среда на 20. март, фризерскиот салон „Popeye 2“ ги отвара врaтите…