„Popeye“ прославува 6 години од своето постоење | Trendseteri
Menu

„Popeye“ прославува 6 години од своето постоење

6 години успешна приказна на фризерското студио „Popeye“


„Необичното“ фризерско студио Попај на денешен ден пред 6 години ја започно својата успешна приказна. 

Со отварање на првиот салон во ТЦ Беверли Хилс во Скопје – Капиштец, ова студио воведе нови практики во берберскиот занает. Со таа практика се продолжува и во салонот „Popeye 2“ во населбата Влае – Скопје.

Во фокусот на тимот на фризерскиот салон Попај стојат муштериите кои не доаѓаат само за потстрижување. Сè повеќе во фокус на услугата стојат и дополнителната понуда за нега на лицето. 

Ви честитаме за овој успех и посакуваме уште многу заеднички години.