Хит број 1 во 14 држави ширум светот! | Trendseteri
Menu

Хит број 1 во 14 држави ширум светот!

Оваа млада Австралијанка во моментов е најуспешната пејчка во светот! Дали ви е позната?

 

„Dance for me, dance for me, dance for me, oh oh oh…“ – во моментов се најемитуваните зборови на радиостаниците ширум светот. 19 годишната „Tones and I“ со нејзиниот хит „Dance Monkey“ успеа  да се искачи на врвот на хит-листите во 14 држави.

Toni Watson само една година наназад својот џепарлак го заработувала пеејќи на улиците во Мелбурн-Австралија. Со хитот „Dance Monkey“ кој го напишала самата и со трошок од 800 долари, успеа за 4 месеци да заработи милиони. Иако таа во меѓувреме стана славна личност, скромноста остана составен дел од неа.

Дали знаете сега за кого станува збор?