Thea - Згодна и атрактивна | Trendseteri
Menu

Thea – Згодна и атрактивна

Ако има поатрактивна…пишете во инбокс

 

Младата Thea е моментално најатрактивната пејачка во Македонија. Таа блеска со повеќе отколку само со убавина. Таа е ексравагантен, отворен и многу модерен тип.  Со нејзиниот едноставен но страшно провокативен стил остава многу дечки со отворена уста да зјапаат по неа. Но чисто информативно за оние кои мислат да и́ се додворуваат…she’s untouchable, така да треба многу да се потрудите.

Во тек е снимањето на новиот музички спот на Thea „Рушевини“ во целосен нејзин елемент во кој гостуваат и RnB дуото DNK. Но за тоа ќе пишуваме подоцна, т.е. при објавата.

Сега да се фокусираме на згодната Thea како личност. Се надеваме дека ќе биде уште долго време присутна на нашата сцена и и́ посакуваме уште многу успеси, во што не се ни сомневаме дека ќе ги има.

Доколку не се согласувате со нашето мислење, ве молиме аргументирано и со слики да ни го побиете.

До тогаш уживајте во мал дел од сликте со Thea…
Thea – Facebook
Thea – Instagram