„Unplugged“ со Теодора | Trendseteri
Menu

Thea & The Band

„Unplugged“ со Теодора

 

Доколку сакате да доживеете нешто ван монотоните настапи, повелте во вторник во The Loft. Теодора Трајковска ќе Ве импресјонира „unplugged“ при вкусно јадење, добра пијалок и одлична атмосфера.

Вторник 05.септември со почеток во 21ч уживајте со Thea & The Band.

Unplugged night – во комбинација со прекрасна храна, добро друштво, квалитетно вино, изведба во живо на безвременските хитови и фантастичен поглед.

Резервации на +389 71 272000 – mit Teodora Trajkovska.