Теа Трајковска со прв албум | Trendseteri
Menu

Теа Трајковска со прв албум

Младата Теа Трајковска го промовира нејзиниот прв соло албум

Голема чест ние што сме во можност да поддруваме млади и успечни уметници како што е нашта пејачка Теа Трајковска.

Теа денес во 20 часот го претставува нејзиниот прв албум насловен „Која сум јас“.

Промоцијата ќе се одржи во Портофино во Скопје. Повелете на на добра забава во пријатна атмосфера.

Facebook: Thea Trajkovska
Локација: Portofino