Scream music night | Trendseteri
Menu

Scream music night

 

3 легендарни групи на едно место во исто време

 

scream-bannerШЕСТ ЧАСА ПРАЗНИК ЗА УШИ: „Црвена јабука“, „Рибља Чорба“ и „Ван Гог“ во Скопје
Љубителите на добрата музика уште еднаш ќе имаат привилегија да уживаат во познатите хитови на бендовите кои веќе неколку децении жарат и палат од Вардар, па до Триглав.
Нашата метропола уште еднаш ќе биде домаќин на добро познатите „Црвена Јабука“, легендарните „Ван Гог“ и незаменливата „Рибља Чорба“.
На 19. ноември во „Метрополис арена“ под називот „Скрим мјузик најт“ ќе се одржи шесточасовен музички спектакл каде ќе настапат познатите музички ѕвезди.
Цената на влезниците е 350 денари, а истите ќе може да ги купите на kupikartizase, Пола Југотон, Југотон, Розе Веро2

Скопјани ги очекува уште еден земјотрес, но овој пат музички земјотрес. Не пропуштајте го овај музички спектакл…