Новиот филм на „Tarantino“ ги засени останатите во Кан | Trendseteri
Menu

Новиот филм на „Tarantino“ ги засени останатите во Кан

„Once Upon A Time In Hollywood“ со најдобри критики на Кански фестивал


Светската премиера на новиот филм на „Quentin Tarantino“, „Once Upon A Time In Hollywood“, со најдобри критики на Канскиот филмски фестивал, а гледачите беа толку возбудени што го наградија со шест минути овации.

„Leonardo Di Caprio“, „Brad Pitt“ и „Margot Robbie“, се ѕвездите на 9-тиот филм на „Tarantino“, кои му се придружија на режисерот на црвениот килим пред филмот и добија силен аплауз.

Од 26. јули во кино!