Brad Pitt | Trendseteri
Menu

Tag: Brad Pitt

Бред Пит млад и…

3263
Како изгледаше Бред Пит низ годините?   Годините на Бред Пит му влијаат исклучиво позитивно, баш како виното –…

Новиот филм на „Tarantino“…

3800
„Once Upon A Time In Hollywood“ со најдобри критики на Кански фестивал Светската премиера на новиот филм на „Quentin…