Некст Тајм - Јовка Кумановка | Trendseteri
Menu

Некст Тајм – Јовка Кумановка

Дуото Некст Тајм преработија уште една стара македонска песна

Браќата Мартин и Стефан од дуото Некст Тајм, во чест на 500-годишнината од Куманово ја преработија старата македонска песна “Јовка Кумановка”. Оваа песна која беше промовирана вчера во Центарот за Култура “Трајко Прокопиев” во Куманово, денес и официјално е објавена со видео запис на нивниот youtube канал.

Слушнете и уживајте, алал да ви е момци!