Lexington во DejaVu | Trendseteri
Menu

Lexington во DejaVu

 

AfterWork забавата со Lexington во полн ек!

 

Групата Lexington успеа да направи одлична забава на петочниот AfterWork во DejaVu! Како што се гледа по посетителите, журката е во одлична атмосфера. Како што изјави главата на групата Бојан Васковиќ, многу се задовлни со организацијата и среќни на големата посетеност