Каролина се враќа дома: Вистински спектакл во Битола | Trendseteri
Menu

Каролина се враќа дома: Вистински спектакл во Битола

Македонската дива ја маѓепса публиката

 

“Каролина се враќа дома”- така е насловено мотото за концертните промоции на албумот “Извор” кои се одржаа во Домот на културата во Битола.

Македонската дива излезе со црна креација на сцената и повторно ја маѓепса публиката со својот моќен вокал и песните за душа.

Погледнете дел од атмосферата на вчерашниот  концерт…