За сите „Трендсетери“ кои се хранат по Хроно | Trendseteri
Menu

Хроно за Трендсетери

За сите „Трендсетери“ кои се хранат по Хроно

 

Во минатиот период сé повеќе се слуша за начинот на Хроно исхрана и неговиот успех. Без гладување до саканата тежина. Може да се каже дека не е само еуфорија, туку цврст дел од нашата средина. Нема човек што нема во кругот на пријателите барем еден што не се храни по Хроно.

Дефинитивно успешна, ако може да се нарече диета. Сепак треба на „Хроно“ да се гледа како начин на исхрана, начин на живеење. Сè ова може да го потврди нјапознатата наша Хроно – Дама, Фани Коровешовска, на која видливо може да се следат ефектите на „Хроно“.

Фактот дека има сè повеќе „Хроно“ корисници, ја поттикна прехрамбената индустрија да произведува соодветни производи за истите. За жал, во Македонија оди тој процес многу бавно и  Хроно корисниците во Македонија се принудени да се снаоѓаат на традиционален начин на готвење кој одзема многу време.

Во овај контекс сакаме да Ви претсативе еден нов и многу битен производ за Хроно исхраната – Хроно – Леб, кој Ви овозможува постојано  да имате свеж и вкусен леб, и притоа да бидете сигурни дека во него нема никакви адитиви, бои или конзерванси. Подготовка е толку едноставна и лесна, по која кујната ќе ви остане чиста, а Вие ќе си подготвите  домашен леб со неодолив вкус.

Засега има 5 вида, т.е. вкусови кои многу едноставно се приготвуваат.

Тоа се

  • ХРОНО КЛАСИК
  • ХРОНО Р´ЖАН
  • ЧИА
  • СОНЧОГЛЕД
  • ГРАХАМ МИКС

Повеќе информации може да добиете кај дистрибутерот на овај леб на следен линк – МАМИ ХРОНО ЛЕБ  

Погледнете ја подготовката на лебот на нашиот youtube канал на Трендсетери @ Youtube