Fast & Furious 9 | Trendseteri
Menu

Fast & Furious 9

Во живо – Трејлер премиера на концертот „The Road To F9“


Двејн Џонсон го нема. Но се појувава нов лик во новиот „F & F 9“. Џон Цена е новиот лик во улогата на Дом Торето.

Бидете дел од концертот на „F9“ на кој за прв пат ќе биде емитуван оригиналниот трејлер и ќе се промовира филмот за премиерата на 22. мај 2020.

Преносот во живо може до го гледате тука на 31.01.2020 во 21. часот