„Face“ - Lounge Bar | Trendseteri
Menu

„Face“ – Lounge Bar

Место за гурманско уживање во вистински вкусови

 

Face Longe-Bar се грижи за вашиот утрински оброк да биде различен и вкусен, за вашите средби со пријателите дa потраат неколку часа. Четири години го слушаме ѕвоното на чашите и убавите желби. За вашите најмали има посебно царство во кое ти се главни.

Пици,  голема и мала даска, топено сирење, ладни сендвичи. Јагодата стои на шлагот а зад секој вкусен десерт стои потписот на face. Палачинки, топло ладно, мачмало и чоко фрита. Најади се многу а плати малку.

П.С дружба е дружба, ама има и деливери служба.