Минимален временски влог - Максимален резултат | Trendseteri
Menu

Минимален временски влог – Максимален резултат

Теретана за оние кои немаат доволно време, но сакаат експресни резултати

 

Имено, се работи за ЕМС или електро-мускулна стимулација. ЕМС првично се користела за рехабилитација за постоперативни вежби при скршеници за експресно зајакнување на мускулите.

Денес ЕМС се практикува во голем број во теретаните ширум светот за оние кои се со огрничено време, но не отстапуваат од добро оформено тело.

ЕМС  Тренинг – Кои се предностите од тренинг во вообичаените теретани?

  • Брзо: Времетраењето на еден тренинг изнесува само 20 минути
  • Ефикасно: Електро-мускулните стимулации допираат до мускулите кои не се опфатени при конвенционален начин на вежбање
  • Здравје: ЕМС влија позитивно врз многубројни заболувања како н.п. болки во грбот
  • Слабеење: Високата метаболичка активност за време, но и по тренингот предизвикува топење на маснотиите. Во комбинација со урамнотежена исхрана се поддржува губењето на несаканите кила.
  • Мускули: Зголемувањето на мускулната маса често се забележува по само неколку тренинг-сесии

Доколку се броите и вие во оние кои немаат доволно времено сакаат добро оформено тело, имате прилика за бесплатен пробен тренинг.

За повеќе информации закажете бесплатен пробен тренинг и уверете се од ефикасноста од овој начин на вежбање и слабеење

Контакт:
Facebook

Теллефон 071875874
www.maxifit.mk

САКАТЕ ДА ПРОБАТЕ?

САКАТЕ ДА ПРОБАТЕ?Контактирајте го Maxifit студиото и закажете го својот ПРОБЕН тренинг на 071 875 874

Gepostet von Maxifit Skopje am Dienstag, 27. November 2018