Ѕирнете во домот на Џони Дип | Trendseteri
Menu

Домот на Џони Деп

Ѕирнете во домот на Џони Деп

 

Еден од најпознатите и најплатените актери на сите времиња Џони Деп го стави на пазарот неговиот супер луксузен апартман во Лос Анџелес за речиси 12.7 милиони долари.

Џони Деп, кој го напуштил училиштето на возраст од 15 години за да стане музичар, за среќа не успеал во тоа и по некоја случајност ја започнал неговата филмска каријера почетно со неколку незначајни улоги во раните 80ите години, за да се пробије со серијата 21 Jump Street, каде што глумеше млад полицает.

Џони Деп има снимена повеќе од 60 филмови воглавном во улога која е специфична за него. Врвот на каријерата ја постигна ликот на Џек Спероу во Пиратите од Карибите. Одлично одглуми и во филмот „деветте капии“ од 1999 год.

Како што изјавил самиот Џони Деп, карактерот на неговите ликови во филмовите кои ги глуми се одликуваат од неговиот карактер. Така да и домот негов е екстравагантен.
 


 
фотографиите се превземени од property trust real estate